Media Shop

Media Shop

Another green wall installed, this time in Bryanston for Media Shop. A section of tried and tested plants have been used with natural flows of planting lines. Grow lights were installed to ensure that correct levels of light are provided to ensure optimal growth of plants.

The LivingPlant™ Video

Living Plant Video

The LivingPlant™ Video: An awesome video done in a Ted Talks forum and presented in a Steve Jobs Style:

Planet Fitness

Planet Fitness

Share on facebook Facebook Share on twitter Twitter Share on linkedin LinkedIn Share on pinterest Pinterest Planet Fitness continue to install plants into their new gyms which really differentiates them from most gyms in SA, which have no plants at all. They add a new dynamic which helps to soften and create a more welcome […]

Standard Desk Screen Planter

Standard Desk Screen Planter

Share on facebook Facebook Share on twitter Twitter Share on linkedin LinkedIn Share on pinterest Pinterest Our standard desk screen planter is made from steel which is 100% recyclable and biodegradable has been placed, without its stand, on window sills in a canteen. The small Sansevieria future was used in this location for its compact […]

Custom Built Steel Planter

Custom Built Steel Planter

Share on facebook Facebook Share on twitter Twitter Share on linkedin LinkedIn Share on pinterest Pinterest This 100% waterproof custom-built steel planter in black allows for direct planting and in turn better growth for the plant. The common Peace Lily (Spathiphyllum) has been used for its soft glossy leaves and attractive white flowers. Request a […]

Oceana Upgrade

Oceana Upgrade

Marco De Villiers Jansen from our Cape Town branch completed an upgrade to Oceana‘s indoor pots and plants. A mass of Tetris triple 1m tall troughs where used with Dypsis lutescens (areca palm) to provide screening for the open plan offices. This soft lush palm is efficient at air purification as well providing a fresh calming effect to any environment. In addition, Lechuza Cubico 40 pots were positioned throughout the building.